Hapatõt siini`- tatrigu salat

KOOSTISAINED

Kogus: 4-le inimesele

  • 100 g hapendatud seeni
  • 100 g keedetud sõmerat tatart
  • 50 g sibulat
  • 50 g hapukurki
  • 50 g keedetud, kooritud porgandit
  • 50 g suitsuliha või sinki
  • külmpressitud õli
  • soola
  • musta pipart
  • tüümiani

Retsept kokaraamatust “Seto Köök Põlvest Põlve”
Autorid: Laivi Mesikäpp, Indrek Kivisalu
Raamat osales 30.11.2012 rahvusvahelisel kokaraamatute konkursil “Gourmand World Cookbook Awards“ ja pälvis tunnustuse Eesti parima kokaraamatuna kategoorias Best Culinary Travel Guide”.

Foto: www.eestitoit.ee

  • Koorida ja hakkida sibul.
  • Hapendatud seened nõrutada ning tükeldada koos porgandi, hapukurgi ja suitsulihaga peeneteks ribadeks.
  • Segada salatitoorained kokku ning maitsestada vähese külmpressitud õli, soola, musta pipra ning hakitud tüümianiga.